Rent a Quad

Ukoliko ste ljubitelji dobre zabave, avanture i adrenalina sasvim sigurno će vas razveseliti ponuda Rent a Quad – Top auto Banja Luka! Quadove možete iznajmiti od 1-5 sata sa vodičem i  slobodnu vožnju od 2-6 sati. Cijene su vrlo povoljne, a quadovi vrhunski, iznimne kvalitete i karakteristika. Ukoliko želite uživati u nezaboravnoj vožnji quadovovima, snimiti atraktivni video ili selfie dovoljno je da nazovete broj broj telefona +387 65 511 749 i rezervirate svoj termin! Ili popunjavanjem obrasca za rezervaciju!

Firma Top Auto doo u svoju ponudu uvrstila je i uslugu iznajmljivanja četverotockaša!! U ponudi imamo vise “quad” atv vozila nove generacije!!!!! Naši četverotočkaši su opremljeni bogatom opremom koja mnogo znači za korisnike i omogućava lakše korištenje “quad vozila”!!!!

U ponudi imamo terene u Slatini,na planini Kozari,na planini Manjaci,ili na nekoj drugoj lokaciji po dogovoru!!!!! NIKAD NISTE VOZILI QUAD? Ne brinite!! Većina naših korisnika na ovim turama to rade prvi put u životu!! Naši vodići će posvetiti pažnju onima koji su prvi put na ovakvoj vožnji!!!

NEZABORAVNA AVANTURA ,ADRENALIN I UZBUDJENJE!!!! Rent a quad Banja Luka  CIJENA  VEĆ OD 50,00 KM

[car_rental_system display=”car-model” car_model=”27”] [car_rental_system display=”search” car_model=”27” layouts=”form,list,list,list,table,details,details,details,details”]